Zijn de schatten van Vught toegankelijk voor iedereen?

Publicatiedatum: 
9 okt 2019
In onze branche willen we mensen graag plezieren. Het iedereen naar hun zin maken. Toegankelijkheid is daarbij erg belangrijk. Zowel op het gebied van bereikbaarheid, informatievoorziening als gastvrijheid.

Bij Kasteel Maurick is ruime parkeergelegenheid aanwezig, inclusief een gehandicaptenparkeerplaats. De entree is goed bereikbaar, er zijn geen obstakels. De doorgang is breed en goed verlicht. Onze deur staat altijd open. Ook hebben wij een oprijplaat. Onze gastheren en -vrouwen zorgen voor de gasten en informeren of alles naar wens is. Dat is belangrijk om direct te kunnen anticiperen op vragen, problemen of andere zaken. Kasteel Maurick heeft een ruim invalidentoilet met voorzieningen en er is een lift aanwezig.

Mogelijkheden tot verbetering

Wij zijn altijd bezig met het verbeteren van onze toegankelijkheid. Binnenkort gaan we de drempel weghalen bij de entree van de salon. Op onze website komt informatie te staan over de toegankelijkheid bij Kasteel Maurick. En binnenkort introduceren we een belangrijk hulpmiddel. Meer informatie hierover leest u op de gemeentepagina van 16 oktober.

Goed idee? Win een high tea

Hebt u een realiseerbare tip om Kasteel Maurick nog toegankelijker te maken? Geef deze tip dan door via info@kasteel-maurick.nl tijdens de Week van de Toegankelijkheid (7 t/m 11 oktober). Diegene met de beste tip ontvangt van ons een High Tea voor twee personen!

Klaas van Leengoed en Niek van Lieverloo, eigenaren van Kasteel Maurick