‘VughtvoorElkaar Helpt!’ vertelt

Publicatiedatum: 
16 mrt 2021
Vorig jaar maart brak het corona virus uit. Tijdens deze periode kwamen ook veel mensen op het idee om andere mensen te helpen. Bij VughtvoorElkaar Helpt! meldden zich potentiële vrijwilligers die graag een ander wilden helpen.

Vrijwilliger

Bij VughtvoorElkaar Helpt! staan vrijwilligers klaar om te helpen. Zo ook Saskia die zich heeft aangemeld bij VughtvoorElkaar Helpt! om mensen te helpen. En zoals Saskia het zegt: ‘Ik zie me niet als vrijwilliger, maar als buurvrouw, als mens, als bewoner van Vught, die een ander helpt als dat nodig is én omdat ik het kan doen.

Hulp bij boodschappen

De vraag naar hulp bij boodschappen was één van de veel gestelde vragen, waarop een boodschappendienst is opgezet. Deze boodschappendienst is voor mensen die in quarantaine zitten of mensen die geen boodschappen durven te doen omdat ze in een risicogroep zitten. De vraag voor hulp bij het doen van boodschappen komt terecht bij VughtvoorElkaar Helpt!

Hulp nodig?

Mocht u hulp nodig hebben bij het doen van boodschappen? Het kan zijn omdat u corona hebt, in quarantaine zit of om een andere reden tijdens deze coronatijd. Neem dan contact op met VughtvoorElkaar Helpt!, telefonisch van maandag t/m donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur op nummer 06 51 86 66 60 of via de mail: info@vughtvoorelkaar.nl.

De boodschappendienst is een dienst die VughtvoorElkaar Helpt! biedt tijdens de coronatijd.