Vughterstede organiseert 'Mantelzorgcursus bij dementie'

Publicatiedatum: 
15 apr 2019
Op dinsdag 7 mei 2019 en dinsdag 14 mei 2019 organiseert Vughterstede de ‘Mantelzorgzorgcursus bij dementie’. Zorgt u als partner, familie of naaste voor iemand met dementie? Wilt u meer weten over dementie en hoe u hier goed mee kunt omgaan? Schrijf u dan vóór 1 mei in voor deze cursus.

In deze cursus krijgt u ook tips en handvatten om goed te kunnen omgaan met uw naaste, maar ook hoe u voor uzelf kunt zorgen om de zorg vol te houden. Ook de regelzaken komen aan bod. Daarnaast is er veel aandacht voor uw vragen en zorgen en kunnen ervaringen uitgewisseld worden. De cursus wordt geleid door Esther Tetteroo, specialist dementie en ouderenzorg en Marianne van Boxtel, medewerker Ondersteuning Mantelzorg Vughterstede.

Locatie

De cursus vindt plaats in Woonzorgcentrum Theresia, Molenrijnselaan 48 in Vught. Deze start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur).

Kosten

De kosten voor deze twee bijeenkomsten (inclusief de cursusmap en koffie/thee) bedragen
€ 35,- per persoon. (Indien de kosten een probleem zijn, kunt u contact opnemen met Marianne van Boxtel.)

Aanmelden

Hebt u interesse? Meldt u zich dan vóór woensdag 1 mei 2019 aan bij Marianne van Boxtel via de e-mail: m.vanboxtel@vughterstede.nl of telefonisch:  073 65 81 199.