Vught Beweegt ondersteunt sportverenigingen in het registreren

Publicatiedatum: 
19 mei 2020
Sportverenigingen hebben de afgelopen tijd enorm hard gewerkt om hun trainingen weer op te starten. Zij houden zich hierbij aan de richtlijnen van het RIVM. Het was een hele uitdaging maar voor bijna alle buitensporten is het gelukt. Verschillende binnensport verenigingen zijn ook aan het bekijken welke mogelijkheden er zijn om buiten te kunnen sporten. De extra uitdagingen waar zij voor staan, is het vinden van een geschikte buitenruimte én het omturnen van hun (binnen)sport naar een buitenactiviteit.

Oproep om niet-leden mee te laten sporten

Premier Rutte heeft verenigingen gevraagd om ook niet-leden te betrekken bij de groepstrainingen. Er zijn verschillende kinderen, jongeren en volwassenen die, om uiteenlopende redenen, geen lid van een vereniging zijn. Ook voor hen zou het goed zijn als ze (meer) in beweging komen en sociale contacten kunnen oppakken. Maar hoe kunt u de niet-leden bereiken en registreren?

Vught Beweegt

MOVE Vught en Plaza Cultura hebben onlangs het platform Vught Beweegt gelanceerd. Via dit platform komen vraag en aanbod bij elkaar, niet alleen op gebied van sport, maar ook op gebied van cultuur en educatie. Sportverenigingen (aanbieders) kunnen eenvoudig via Vught Beweegt hun sportlessen aanbieden, waar deelnemers zich op in kunnen schrijven. Bezoekers kunnen via dezelfde website zich aanmelden voor de activiteiten die worden aangeboden. De vereniging ontvangt een bericht van de aanmelding, heeft de mogelijkheid een deelnemerslijst uit te printen én kan met de eenvoudige mailfunctie alle deelnemers per mail berichten.

Ondersteuning in het gebruik van Vught Beweegt

Het nieuwe platform Vught Beweegt is gebruiksvriendelijk. Maar hebt u als vereniging toch extra ondersteuning nodig, neem dan contact op met MOVE Vught via info@movevught.nl.