Sportmaatje, samen sporten of bewegen

Publicatiedatum: 
3 mrt 2021
Sporten en bewegen is goed voor het lichaam, de geest en de sociale contacten. We weten het allemaal, maar daadwerkelijk gaan sporten of bewegen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Er zijn tal van reden te bedenken waarom u op dit moment niet (of nauwelijks) sport of beweegt. MOVE Vught wil de drempel om te gaan sporten of bewegen verlagen, door het sámen te doen. Lastig in deze tijd met covid-19, maar niet onmogelijk. Binnen de grenzen van de maatregelen nodigen zij u uit om samen in beweging te komen!

Activiteiten

Welke activiteit dat wordt, mag u helemaal zelf bedenken. U kunt denken aan wandelen, jeu de boules, fietsen of outdoor fitness. Maar u kunt ook kiezen voor skeeleren, discgolf, mountainbiken of bootcamp. Hebt u zelf een leuke activiteit op het oog? Laat het MOVE weten! Wanneer de activiteit gaat plaatsvinden, dat bepalen zij in overleg met u. Zij zijn in ieder geval tot een periode van vier weken voor u beschikbaar.

Ook voor mantelzorgers

Vindt u het spannend om dit alleen te doen? Geen enkel probleem. Binnen de maatregelen kan er gesport worden met twee personen, exclusief de instructeur (begeleider vanuit MOVE Vught). Het project Sportmaatje is ook interessant voor mantelzorgers. MOVE Vught zorgt ervoor dat u voldoende inspiratie en tips hebt om, samen met de persoon waar u voor zorgt, te kunnen sporten of bewegen.

Inschrijven

Bent u geïnteresseerd? Geef u dan nu op via Vught Beweegt. Na uw inschrijving neemt MOVE Vught contact met u op om uw persoonlijke wensen en mogelijkheden te bespreken. Deelname is helemaal gratis. Kortom een prachtig aanbod voor vier weken een ‘personal trainer’. Wacht niet langer en schrijf u in!

Bent u een doorgewinterde sporter en bent u op zoek naar een extra uitdaging? Ook dan nodigt MOVE Vught u van harte welkom uit om uzelf in te schrijven.