Sjors Sportief en Sjors Creatief schooljaar 2021-2022

Publicatiedatum: 
18 mei 2021
De voorbereidingen voor Sjors Sportief en Sjors Creatief, hét stimuleringsproject voor sport, cultuur en educatie voor basisschoolleerlingen, zijn weer in volle gang. Ook dit jaar roepen MOVE Vught en Plaza Cultura alle aanbieders op om activiteiten op het gebied van sport, cultuur en educatie aan te melden via de website van Vught Beweegt.

Sjors Sportief en Sjors Creatief is gericht op kinderen van 4 t/m 12 jaar. Via Sjors Sportief en Sjors Creatief kunnen zij op een laagdrempelige manier, vaak gratis, kennismaken met verschillende activiteiten, zonder meteen lid te hoeven worden. In september 2021 ontvangen alle basisschoolkinderen uit Vught, Cromvoirt en Helvoirt het Sjors boekje. 

Sjors boekje

Wilt u, als aanbieder, in dit bewaarexemplaar van vele huishoudens staan? Meld uw activiteit dan voor 1 juli 2021 aan via de website van Vught Beweegt. Dit is eenvoudig en gratis. U bepaalt zelf of er kosten verbonden zijn aan deelname, maar de meeste kennismakingsactiviteiten zijn gratis. Op die manier is de drempel laag om in te schrijven en komen er veel enthousiaste deelnemers af op uw activiteit(en).

Weet u nog geen exacte datum en/of tijd voor 1 juli?

Geen probleem. U kunt uw activiteit gewoon aanmelden voor 1 juli 2021, maar dan zonder vermelding van datum en/of tijd. Als u dit doet, dat weet u in ieder geval zeker dat uw activiteit en organisatie in het Sjors boekje komt te staan. Zodra datum en tijd bekend zijn, kunt u dit doorgeven. Bij voorkeur voor de kick-off op 9 september. De activiteit komt dan met de juiste datum/tijd op de website van Vught Beweegt te staan. Lukt dit niet voor deze datum, dan wordt bij uw activiteit ‘data en tijden volgen’ of ‘er wordt contact opgenomen na inschrijving’ vermeld.

Meer informatie?

Mocht u vragen hebben dan kunnen de sportaanbieders contact opnemen met Buurtsportcoach Mike Wiersema (mike.wiersema@movevught.nl) en de culturele-, creatieve- of educatieve aanbieders met Cultuurcoach Heleen Korthals (heleen@plazacultura.nl).

Sjors Sportief en Sjors Creatief is onderdeel van Vught Beweegt en een initiatief van MOVE Vught en Plaza Cultura.