Seniorenbus Vught rijdt gratis naar priklocatie Corona-vaccin

Publicatiedatum: 
8 feb 2021
Senioren uit Vught kunnen vanaf deze week voor een Corona-vaccin terecht in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Dankzij een financiële ondersteuning van de gemeente kan de Seniorenbus alle 60+-ers die daar een oproep voor krijgen, gratis van deur tot deur vervoeren naar die priklocatie. De oproepen worden in volgorde van leeftijd verstuurd (van oud naar minder oud). Dit aanbod geldt dus zowel voor abonnees van de Seniorenbus als voor niet-abonnees. Ook mensen met een pasje van regiotaxi worden gratis vervoerd.

Omdat de Seniorenbus het vervoer Corona-proof wil doen, vervoeren zij per rit niet meer dan 3 of 4 personen (als er 2 per huishouden meegaan). Omdat ook de reguliere vervoersverzoeken door blijven lopen, kunnen zij maar een paar bussen vrij maken voor dit speciale vervoer. Men gaat er dan ook vanuit dat u alleen een beroep op de Seniorenbus doet als u niet zelf in uw eigen vervoer kunt voorzien. Ook mensen met een pasje van regiotaxi worden gratis vervoerd. 

Afspraak maken

Zodra u weet op welke dag en welke tijd u een afspraak hebt, kunt u een afspraak maken met de Seniorenbus. Voor reserveringen kunt u op werkdagen tussen 9.00 en 13.00 uur bellen naar de Seniorenbus Vught via tel 073 71 13 191. Voor meer informatie over de Seniorenbus Vught kunt u een kijkje .nemen op de website van de Seniorenbus

Let op: U kunt zelfstandig in- en uitstappen en het dragen van een mondkapje is verplicht.