Online met je Puber!

Publicatiedatum: 
5 nov 2019
Bijna alle jongeren hebben een mobiele telefoon. Ze verkennen grenzen via internet, maar weten niet wat de eventuele gevolgen kunnen zijn. Bent u bekend met de onlinewereld van uw zoon/dochter? Hoe gaat u daar mee om? Weet u wat pussypic of ransomware betekent?

Deze vragen en nog veel meer komen aan bod tijdens de informatieavond ‘Online met je puber!’. Halt geeft u algemene informatie over de veiligheid en neemt u mee in de onlinewereld van vroeger en nu. Humanitas vertelt u meer over sexting en er is interactief theater aanwezig. Helder Theater speelt een aantal scenes met als thema: sociale media.

Waar en wanneer

De informatieavond vindt plaats op woensdagavond 13 november bij het Maurick College, Titus Brandsmalaan 1. U bent welkom vanaf 19.15 uur. Het programma start om 19.30 en eindigt om 21.15 uur.

Aanmelden

Duikt u samen met ons de online wereld in van uw puber? Meldt u zich dan aan via info@welzijnvught.nl.

De informatieavond ‘Online met je puber!’ is een initiatief van de gemeente Vught, Wegwijs+, Welzijn Vught, GGD, Helder Theater, Halt, Novadic en Humanitas. Het Maurick College faciliteert deze informatieavond.