Lunchen en Bewegen

Publicatiedatum: 
9 jul 2018
Heerlijk lunchen en daarna lekker bewegen, dat is nou echt een gezonde combinatie. Woensdag 4 juli 2018 vond de eerste editie plaats van de ‘Gezonde Combinatie! Bewegen en Lunch’. Een initiatief van De Rode Rik 2.0, Welzijn Vught, Reinier van Arkel, Ouderen Samen en MOVE Vught.

Bewegen en ontmoeten

Vijf zeer betrokken partijen zetten zich in om mensen te laten bewegen én te laten ontmoeten. In dit geval specifiek voor mensen waarvoor bewegen en ontmoeten niet altijd vanzelfsprekend is. In combinatie met een gezonde lunch zijn dit dé ingrediënten voor een geslaagde activiteit. De aanwezige deelnemers kunnen voor slechts € 3,- deel nemen aan de ‘Gezonde Combinatie! Bewegen en Lunch’.

Enthousiaste vrijwilligers

De overheerlijke lunch werd onder andere bereid door de enthousiaste vrijwilligers, Margot en Sidonne. Uit hun reactie bleek dat ze het naar hun zin hadden: “Erg leuk om deel uit te maken van het keukenteam. Tijdens de eerste keer was de samenwerking erg fijn en we kijken dan ook erg uit naar de volgende keer.”

Beweegroute

Na de heerlijke lunch bewogen de deelnemers zich richting natuurpark ‘De Kwebben’. Hier werd een gevarieerde beweegroute gevolgd, waarbij iedereen op eigen niveau kon bewegen.

Wilt u er ook bij zijn?

Iedere eerste woensdag van de maand kunt u deelnemen aan de ‘Gezonde Combinatie! Lunch en Bewegen’. De data zijn: 5 september, 3 oktober, 7 november en 5 december. Wilt u ook meedoen, meld u zich dan aan voor maandag 12.00 uur (de maandag voorafgaand aan de activiteit) via info@roderik2.nl of telefonisch 06 51 74 75 25.

Wilt u graag deel nemen, maar is het vervoer een probleem? De Seniorenbus ondersteunt dit initiatief en kan uw vervoersprobleem oplossen (€ 0,50 voor leden en € 1,00 voor niet-leden. Contact: 073 711 31 91).