Het Geheugencafé Vught op woensdag 16 januari

Publicatiedatum: 
20 dec 2018
Op woensdag 16 januari 2019 opent wethouder Heijboer Het Geheugencafé Vught. Het Geheugencafé Vught is opgericht voor mensen met geheugenproblemen, hun mantelzorgers en geïnteresseerden. Maar ook voor mensen die beroepsmatig met deze doelgroep te maken hebben.

Toneelvoorstelling ‘Ons kan niets gebeuren’

Tijdens Het Geheugencafé Vught wordt de toneelvoorstelling ‘Ons kan niets gebeuren’ opgevoerd. Jan Rauth en Helma Giebels laten op een bijzondere manier zien wat het betekent voor iemand als zij/hij de diagnose dementie krijgt. Maar ook voor de omgeving zelf. In de voorstelling speelt Helma de echtgenote die de diagnose dementie krijgt en Jan de echtgenoot die mantelzorger wordt. Het begin van een onomkeerbaar proces van vallen en opstaan.

Komt u ook?

U bent op woensdag 16 januari vanaf 19.00 uur van harte welkom bij DePetrus, Heuvel 2 in Vught. Het programma start om 19.30 uur.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via geheugencafevught@gmail.com.

Menselijk contact belangrijk

Mensen met geheugenproblemen en hun mantelzorgers hebben behoefte aan menselijk contact. Zij willen graag hun ervaringen delen, vragen stellen en informatie verzamelen. Het Geheugencafé Vught is de geschikte plek hiervoor. Een ontmoetingsplaats dat voldoet in deze behoefte. Het Geheugencafé Vught vindt een keer in de maand plaats bij DePetrus, Huize Elisabeth of Wzc Theresia.