Geheugenwijzer bij dementie in Vught

Publicatiedatum: 
30 apr 2020
Na de presentatie van de Geheugenwijzer bij dementie op 4 maart zou deze wijzer verkrijgbaar zijn bij de Geheugenbibliotheek. Helaas werd DePetrus vanwege de Coronacrisis al snel gesloten en was het ophalen niet meer mogelijk. Maar vanaf nu is de Geheugenwijzer bij dementie voor iedereen toegankelijk.

De Geheugenwijzer bij dementie is een hulpmiddel voor mensen die te maken krijgen of hebben met dementie. De wijzer geeft informatie over gepaste zorg en/of ondersteuning en helpt u om goed de weg te vinden in Vught. De Geheugenwijzer is gebaseerd op vragen en antwoorden, is bondig en concreet en bevat veel communicatietips.

Geheugenwijzer toegankelijk voor iedereen

Vooral in deze onzekere tijd, vinden we het belangrijk dat de Geheugenwijzer bij dementie voor iedereen toegankelijk is. Daarom is het mogelijk om de Geheugenwijzer digitaal te bekijken of te laten bezorgen. Wilt u de Geheugenwijzer laten bezorgen? Vraag dit dan aan bij Vught voor elkaar helpt! via tel. 06 51 86 66 60 op werkdagen tussen 10.00 en 15.00 uur. U kunt de Geheugenwijzer digitaal bekijken op de website van Welzijn Vught.

Behoefte aan een luisterend oor

Hebt u vragen over dementie, toelichting nodig over de Geheugenwijzer bij dementie en/of behoefte aan een luisterend oor, neem dan contact op via tel. 06 51 86 66 60. U wordt dan teruggebeld door een vrijwilliger van de Geheugenbibliotheek.