Geen bijeenkomst Dag van de Mantelzorg 2020

Publicatiedatum: 
22 sep 2020
Normaal gesproken zetten we de Vughtse mantelzorgers elk jaar in het zonnetje tijdens de Dag van de Mantelzorg. Een dag die gewaardeerd wordt door veel mantelzorgers. Maar 2020 is geen normaal jaar. Omdat we het nu extra belangrijk vinden zorgvuldig om te gaan met de kwetsbaarheid van mensen, organiseren we dit jaar geen bijeenkomst op de Dag van de Mantelzorg. Maar wat gaan we dan op deze speciale dag wel doen?

Mantelzorgpluim aangevraagd?

Hebt u als mantelzorger een Mantelzorgpluim aangevraagd? Of heeft uw zorgvrager dat voor u gedaan? Dan ontvangt u op de Dag van de Mantelzorg tussen 15.00 en 17.30 uur persoonlijk de Mantelzorgpluim. Wie belt bij u aan? Dat kan iemand van het Mantelzorgteam Vught zijn, een mantelzorgconsulent van Wegwijs+ of wethouder Heijboer.

Tijdens ons bezoek houden we rekening met de coronamaatregelen. Wij gaan beschermd op pad. Bent u niet thuis? Geen probleem, dan stoppen we de waardering bij u in de brievenbus. Woont u niet in de gemeente Vught, dan ontvangt u de Mantelzorgpluim per post.

Nog geen Mantelzorgpluim aangevraagd?

Bent u mantelzorger en wilt u graag in aanmerking komen voor de Mantelzorgpluim? Of bent u zorgvrager en wilt u graag dat uw mantelzorger de Mantelzorgpluim ontvangt? Vul dan online het registratieformulier in. Dit kan tot 31 oktober 2020. Het formulier vindt u op website van Wegwijs+.