Collectieve zorgverzekering gemeente Vught (Gemeentepolis)

Publicatiedatum: 
17 nov 2020
De gemeente Vught biedt een collectieve zorgverzekering aan voor inwoners met een laag inkomen en weinig vermogen. Deze collectieve zorgverzekering biedt verschillende voordelen. Zo betaalt de gemeente mee aan uw zorgverzekering en krijgt u vergoedingen voor onder andere brillen/lenzen, fysiotherapie, tandartskosten en de eigen bijdrage voor maatschappelijke ondersteuning (Wmo) of langdurige zorg (Wlz).

Pakket dat past bij uw situatie

De collectieve zorgverzekering van Vught bestaat uit een basisverzekering en een aanvullende verzekering. Het basispakket blijft hetzelfde, maar u krijgt meer keuze in de aanvullende verzekeringen. U kunt kiezen uit drie aanvullende verzekeringen van CZ en VGZ. Dit houdt in dat er altijd een pakket is dat bij uw situatie past. Meer weten over de verschillende zorgpakketten, de kosten en de bijdrage van de gemeente? Kijk dan op Gezond Verzekerd

Hebt u vragen?

Hebt u vragen over de aanvullende verzekeringen? Bij VGZ kunt u gebruik maken van een digitaal spreekuur. Voor vragen neem contact op via tel. 0900 7799771 of via de website van VGZ

Zorgverzekeraar CZ maakt gebruikt van mobiele kantoren. Het dichtstbijzijnde mobiele kantoor vindt u in Boxtel op woensdag van 11.00 tot 12.30 uur en in Den Bosch op woensdag van 13.30 tot 14.00 uur. CZ is bereikbaar via tel. 088 555 7777 of klantenservice@cz.nl. Het Klant Contact Centrum is van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 19.00 bereikbaar.

Hulp nodig?

Hebt u hulp nodig met het invullen van het formulier of de online keuze hulp? Dan kunt u terecht bij de schuldhulpcoaches van Vincentius tijdens het inloopspreekuur op woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Zij kijken samen met u naar Gezond Verzekerd en vullen, als u dat wilt, het aanmeldformulier samen met u in. U kunt hiervoor ook een afspraak maken via hulpverlening@vincentius.nl.