'Bij MaxX': zo lang mogelijk, zo gewoon mogelijk

Publicatiedatum: 
2 jan 2020
‘Bij MaxX’ zorgt ervoor dat inwoners van Vught zo lang mogelijk mee kunnen blijven doen aan allerlei activiteiten in Vught. Zo gewoon mogelijk. Op 1 december is Angeline van Gulik begonnen als bruggenbouwer. Vanaf 9 januari 2020 is zij elke donderdag van 09.30 tot 16.30 uur in DePetrus aanwezig. Angeline van Gulik stelt zichzelf voor.

Mijn naam is Angeline van Gulik. Ik ben 40 jaar, ben getrouwd en heb 2 kinderen. Ik vind welzijn binnen de zorg erg belangrijk. Toen ik de vacature van bruggenbouwer voor ‘Bij MaxX’ zag staan, heb ik dan ook gelijk gereageerd. Sinds 2007 werk ik als verpleegkundige. Naast mijn werk in de zorg, kan ik ‘Bij Max’ energie stoppen in welzijnsactiviteiten. En dat vind ik geweldig. Iedereen heeft behoefte aan een praatje en extra zorg. Gewoon een momentje tijd voor iemand vrijmaken, daar worden mensen blij van. Maar ik ook!

Iedereen kan meedoen

Als bruggenbouwer begeleid en ondersteun ik de deelnemers die aan de bestaande reguliere activiteiten of nieuwe activiteiten binnen of bij DePetrus deelnemen. Zowel op het gebied van welzijn, maar ook op het gebied van zorg, zoals verpleegkundige taken die een deelnemer misschien nodig heeft. Door deze extra service bij de activiteiten, kan iedereen meedoen. Ook bewoners van andere zorginstellingen, die om verschillende redenen lichte ondersteuning en/of begeleiding nodig hebben.

Ik nodig iedereen uit!

Ik ben op 1 december begonnen als bruggenbouwer. Op dit moment leg ik vooral contacten en tref ik voorbereidingen. Vanaf donderdag 9 januari ben ik elke donderdag tussen 09.30 en 16.30 uur aanwezig bij DePetrus. Daarnaast ga ik vrijwilligers die ‘Bij MaxX’ werken, begeleiden en ondersteunen. Ik heb er ontzettend veel zin in en nodig iedereen uit om deel te nemen aan de activiteiten die op donderdag al plaats vinden in en bij DePetrus.