Bij MaxX weer van start

Publicatiedatum: 
11 sep 2020
U bent weer elke donderdag van harte welkom bij Bij MaxX in DePetrus. Bij MaxX zorgt ervoor dat inwoners van Vught zo lang mogelijk en zo gewoon mogelijk mee kunnen blijven doen aan allerlei activiteiten in Vught. Wanneer deelnemen niet meer vanzelf gaat, biedt Bij MaxX net dat beetje extra hulp voor het vinden van een fijne en leuke daginvulling op maat.

Twee bruggenbouwers

Bij MaxX heeft sinds september twee bruggenbrouwers: Angeline van Gulik en Marianne van Boxtel. Angeline begeleidt en ondersteunt de deelnemers die aan de bestaande reguliere activiteiten of nieuwe activiteiten binnen of bij DePetrus deelnemen. Zowel op het gebied van welzijn, maar ook op het gebied van zorg, zoals verpleegkundige taken die een deelnemer misschien nodig heeft. Marianne gaat zich meer richten op het netwerk, waaronder de dienstverlening aan bijvoorbeeld verenigingen. Zij is werkzaam bij Vughterstede en zit zowel in het Mantelzorgteam als het Dementienetwerk.

Fijne daginvulling voor iedereen

Bij MaxX maakt zoveel mogelijk gebruik van het activiteitenaanbod dat er in Vught is. Als het nodig is, zorgt Bij MaxX voor praktische hulp, zorg en begeleiding. Enthousiaste vrijwilligers begeleiden de deelnemers bij de activiteiten. De hulp van Bij MaxX is gratis. Voor sommige activiteiten betaalt u de gewone deelnemersbijdrage, andere activiteiten zijn gratis. Eventuele kosten zetten wij vooraf met u op een rij.

Meer informatie

Hebt u interesse of wilt u in contact komen met Bij MaxX? Bij MaxX is bereikbaar via tel. 06 40 76 81 76 en 06 40 08 80 24 of mail naar BijMaxX@gmail.com. In een gesprek neemt een medewerker van Bij MaxX de wensen met u door en zet, in overleg met u, verdere stappen.

Iedere donderdag in DePetrus

Bij MaxX is elke donderdag aanwezig van 10.00 tot 16.00 uur in DePetrus, Heuvel 2. U kunt meedoen aan de activiteiten. Doet u mee aan het programma? Dan kunt u kiezen voor een (warme) lunch. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de coronarichtlijnen.

Bij MaxX is een initiatief van Samen Sterk in de Wijk en wordt uitgevoerd door Anders Bezig Zijn, Vivent, Vughterstede en Welzijn Vught.